.
Jacques Vermeire
donderdag 23 maart 2023

Vrienden van Jacques Vermeire leggen unieke bekentenissen af

Iedereen is het er mee eens

In ‘De Vermeires’ kan Vlaanderen het reilen en zeilen volgen van Jacques Vermeire en zijn gezin. Toch is er heel wat kritiek op het programma. Uitspraken zoals: “In het allerbeste geval wordt dit een soort ‘De Planckaerts’ van den Aldi’” of “Die familie heeft duidelijk nood aan geld en aandacht” weerklinken bij zowel gewone kijkers als echte tegenstanders.

Vrienden en kennissen springen echter meteen in de bres voor Jacques. Ook Eva Pauwels, de ex van Jacques, heeft enkel positieve woorden over hem.

“Ik ben zo dankbaar dat ze mij nooit hebben laten vallen. Ook Jacques niet”, vernam TV Familie via Story van Eva Pauwels. Hoewel ze al in 2001 scheidden, krijgt ze nog altijd elke maand een mooie som van Jacques.

Ook Joyce De Troch die meespeelde in ‘Verschoten & Zoon’ en daar de rol van de secretaresse van Jacques vertolkte, heeft volgens haar veel te danken aan Jacques Vermeire.

“Jacques is een zalige mens, hé. Zo’n eenvoudige, gewone man. Die lelijke commentaren verdient Jacques absoluut niet”, aldus Joyce en daar is iedereen die hem goed kent het volledig mee eens.