.
Kristof Carpentier
dinsdag 22 maart 2022

Voorspelling: Kristof verlaat als eerste de finale van Big Brother

Wie wint Big Brother 2022

Dat Kristof de finale van Big Brother speelt, dat weten we ondertussen al enige tijd. De leraar uit Stabroek won de gouden sleutel tijdens een spel en dat tot grote ergernis van een groot deel van de kijker. Gewonnen is gewonnen, daar bestaat geen twijfel over.

“Stel dat er niet op 3 maar wel op 4 mensen gestemd zou kunnen worden voor een plek in de finale, wie zou jij dan de finaleplek het meest gunnen?”, die vraag vinden we de vorm van een poll in de groep Big Brother BE&NL 2022 en daar vinden we dus ook de resultaten.

En die zijn overduidelijk, maar liefst 51% van de stemmers gunt Salar een plek in de finale, gevolgd door Nouchine met ruim 28%. Grace mag van 18% van de stemmers naar de finale. Mocht Kristof géén gouden sleutel hebben, dan vloog hij woensdag naar huis en dat met minder dan 2,5% van de stemmen.

We mogen deze resultaten zeker gebruiken in het kader van de finale, de kans is groot dat Kristof aanstaande zaterdag als eerste het huis zal moeten verlaten. De kijker heeft altijd gelijk, weet u wel?