.
Kristof Carpentier
woensdag 9 maart 2022

Big Brother zorgt voor twist: Kristof is eerste finalist

Dit gelooft niemand, maar het is waar.

We hebben de afgelopen maanden grote ogen getrokken in Big Brother, maar wat er woensdag gebeurd is, tart alle verbeelding. Na een week waarin duidelijk zou worden dat 'zanger Kristof Carpentier zaterdag naar huis zou gaan, heeft de inwoner van Stabroek een spel gewonnen waarmee hij een ticket voor de finale gewonnen heeft. De teleurstelling in het huis is bijzonder groot en ook bij de kijkers is de verbazing én teleurstelling bijzonder groot.

"Proficiat Big Brother, je hebt je favorietje zolang beschermd en hem in de finale gekregen, HET HEEFT LANG GEDUURD, Maar het is je gelukt. Ik hoop dat je nu gelukkig bent. Zo'ne gemanipuleerde BB heb ik nog nooit meegemaakt 😒😡😡", schrijft een kijker op Facebook.

"Viezigheid van BB weer kristof veilig omdat ie op het bord zou komen", klinkt het bij een andere kijker. "Kristof gaat in finale als eerste naar huis. 😂🤘🤘🤘🤘 tenzij big Brother ons weer naait.", lezen we op Facebook.

Heel veel kijkers vinden al weken dat Big Brother Kristof beschermt. Maar goed, Kristof zit dus in de finale, het is nu uitkijken naar de nominaties want Kristof kan nu niet meer genomineerd worden. Hij is de eerste Vlaming die zeker is van de finale en dat betekent dat bij de Vlamingen Nouchine of Nawel deze of volgende week naar huis gestuurd zal worden.

Bio van Kristof Carpentier