.
News Image

Volg les bij Ilse La Monaca uit De Buurtpolitie

Wat schrijf ik best wel en beter niet op mijn cv? Hoe zou ik me kleden? Welke nummers zou ik zingen? Geef ik de jury een hand of niet? Hoeveel afstand moet ik houden van de jury tafel? Kijk ik de jury rechtstreeks aan of kijk ik er net boven? Wat als de pianist mijn nummer te snel speelt? Wat als ik de tekst van mijn monoloog vergeet? Wat als de choreografie te moeilijk is?

Zoveel vragen die er door het hoofd spoken van iemand die auditie moet gaan doen voor een musical of een musicalopleiding. In deze masterclass krijg je alle antwoorden, want geloof het of niet, soms krijg je de job al bij de deur nog voor je één woord hebt gezegd of gezongen. Of je nu van plan bent om te auditeren voor een amateur musical, ...professionele productie, een musicalopleiding aan een hoge school of een opleiding voor een voorbereidend jaar, iedereen is welkom.



Ilse La Monaca, nu beter bekend als Brigitte Broeckx in het VTM programma De Buurtpolitie, heeft er een jarenlange succesvolle musical carrière opzitten in het buitenland, waar ze de ene hoofdrol na de andere speelde. Zij brengt al haar ervaring mee en geeft alle geheimen prijs. En niet alleen dat, ze brengt ook haar vaste begeleider en pianowonder Pieter Smout mee!

Pieter studeerde klassiek Piano aan het conservatorium en is sinds 2003 freelance als pianist te werk gesteld in theater, musical, koor, dans, klassieke projecten, big band en is begeleider in de musical afdeling van het conservatorium in Brussel alsook op de Kunsthumaniora in Brussel.



Tijdens de masterclass houden we een nep-auditie met zowel een zang- , dans-, als toneelronde. We analiseren de nep-audities en bespreken onderling hoe het beter kan. Je bereidt thuis 2 zangnummers en een monoloog voor. En we bespreken je cv, biografie en portretfoto's, vertelt Ilse.

Doelgroep: van 17 jaar (uitzonderingen kunnen mits bewijs ervaring)

Datum: vrijdag 3 maart 2017

Uren: van 11u tot 18u

Locatie: danszaal van 't Werkhuys, Zegelstraat 13, 2140 Antwerpen

Prijs: €75 + jaarlijks eenmalige kost van €5 voor de verzekeringen bij Open Doek vzw *

* indien je reeds lid bent bij Open Doek, vervalt de kost van €5

Inschrijven: kan door een mailt te sturen naar info@the-academy.be met je voor- en achternaam, adres, geboortedatum (voor de verzekering)



Daarna krijgt u van de organisatie een mailtje terug met de bevestiging en de betalingsdetails.Let wel, de masterclass is volgende week al, snel zijn is de boodschap.

Bio van Ilse La Monaca

Meer Over:

Ilse La Monaca