.
Joris Hessels en Dominique Van Malder
woensdag 1 september 2021

Vinden Joris Hessels en Dominique Van Malder de ideale hondenmatch?

Nieuw op Play4.

Een hond is meer dan een huisdier, het is een vriend voor het leven waar lief en leed mee gedeeld wordt. Hoewel heel wat mensen op zoek zijn naar fijn hondengezelschap, komen ze maar al te vaak terecht bij malafide broodfokkers. Ondertussen wachten jaarlijks nog steeds zo’n 4000 honden in het asiel op een nieuwe thuis. De asielen zitten dan ook overvol en het aantal asielhonden blijft toenemen. Ook corona lijkt voor een pijnlijke stijging te hebben gezorgd. In het nieuwe televisieprogramma Viervoeters gaan Vlaanderens liefste hondenfluisteraars Dominique Van Malder en Joris Hessels vanaf woensdag 1 september proberen om dat probleem voor een groot deel op te lossen. Zij willen zoveel mogelijk honden koppelen aan nieuwe baasjes en hen opnieuw een warm nest bezorgen.

Samen zorgen ze voor de nodige fun en leven ze mee met de baasjes en hun (toekomstige) hondje in de zoektocht naar de ideale match. En ook de baasjes krijgen alle hulp bij het kiezen van hun trouwe viervoeter. Dominique en Joris worden immers bijgestaan door een team van experten: An Fransen (expert Dierenasiel Genk), Laura Bangels (hondengedragsdeskundige), Morgane van Ravestyn (expert Dierenasiel Veeweyde Turnhout), Koen Van Daele (expert Dierenasiel Blauwe Kruis van de Kust). Dat doen ze met als ultieme doel om iedere hond een liefdevolle thuis te geven.

Iedere aflevering gaan Joris en Dominique samen met de experten voor drie gezinnen op zoek naar een goede hondenmatch. Vanavond zijn dit de gelukkigen: Romy en Ben gaan voor het eerst samenwonen en zoeken een hond om dit prille geluk nog groter te maken. Marie-Paule verlangt naar een grote hond als gezelschap in haar lingeriewinkel. Maar zal de border collie Mega niet te hevig zijn bij haar klanten? Tiener Kato heeft na lang zeuren eindelijk mama en papa kunnen overtuigen om een hond in huis te halen. Maar zal die eerste ontmoeting ook leiden tot een adoptie?

Vanaf 1 september elke woensdag om 20u35 in Viervoeters op Play4.

Bio van Dominique Van Malder en Joris Hessels