.
News Image

Vincent Fierens sprokkelt reacties op de rode loper van de Gouden Schoen

Welke artiesten doen mee? 


Terwijl Ruud Vormer zich klaarmaakt voor de machtsoverdracht van de Gouden Schoen, trekken ook de awarduitreikers hun mooiste pak aan voor de voetbal-hoogmis van het jaar. Zo komen drievoudig winnaar Wilfried Van Moer en tweevoudig winnaar Michel Preud’Homme de prijs uitreiken aan de Belofte van het Jaar. Roberto Martinez is de uitgewezen man om na een succesvol 2018 de Coach van het Jaar bekend te maken. De Zweed Pär Zetterberg die een heus palmares heeft opgebouwd waaronder twee keer de prestigieuze Gouden Schoen-winst, is ook van de partij. Rode Duivel Dries Mertens vliegt speciaal voor het gala naar België. Wie de andere awarduitreikers zijn, ontdek je vanavond tijdens de live-uitzending om 21.15 bij VTM, waar je de uitreiking van de Gouden Schoen, de voetbaltrofee van Het Laatste Nieuws, vanop de eerste rij kan meemaken.



Op de rode loper krijgen de gasten een warme ontvangst van voetballiefhebber en Qmusic-dj Vincent Fierens. De voetbalwereld is hem niet vreemd, zo stuurde Qmusic hem deze zomer naar het WK in Rusland om verslag uit te brengen voor de thuisblijvers. Vanavond kan hij dat elan verder zetten en sprokkelt hij op de rode loper van de Gouden Schoen de eerste reacties. Vincent en de bekende gasten op de rode loper zijn te volgen van 18.45 tot 19.30 via livestreams op VTMNIEUWS.be, HLN.be, op de facebookpagina van VTM en VTM NIEUWS.



De Gouden Schoen is een organisatie van Het Laatste Nieuws en VTM NIEUWS en gaat vanavond, 16 januari, door in het Pop-Up Theater in Puurs.


Bio van Vincent Fierens

Meer Over:

Vincent Fierens