.
Gert Verhulst    Viktor Verhulst
vrijdag 26 januari 2024

Viktor Verhulst weet Vlaanderen te verbazen

Hij wenst iedereen een Viktor toe in zijn leven

Viktor Verhulst zien we niet alleen opduiken in ‘De Verhulstjes’, we zien hem ook aan het werk in ‘De Expeditie: Groenland’. Daar laat hij zijn wat voor een straffe kerel hij is, maar laat hij zich ook van zijn meest emotionele kant zien.

Ook Vlaanderen lijkt hierdoor steeds enthousiaster te worden over Viktor. En ook mede-kandidaat Joris Hessels heeft een diepe vriendschapsband gesmeed met de zoon van Gert.

“Twee is misschien wat veel, maar ik wens iedereen in z'n leven één Viktor toe”, lacht Joris in Dag Allemaal.

Je moet het maar zien zitten, tien dagen lang de vrieskou trotseren en dat zonder enige vorm van comfort. Het levert in elk geval interessante en mooie televisie op. En het laat ook vooral een Viktor zien die positief uit de verf komt. En dat verrast de naaste omgeving van Viktor niet.

“Ik heb Viktor nog weten geboren worden en heb geregeld op hem gebabysit. Hij heeft z'n ups en downs meegemaakt, uiteraard, maar het is gewoon een jongen met een goed hart. Ik ben blij dat iedereen ook die kant van hem zo stilaan te zien krijgt. De kleine, zo noem ik hem nog altijd, toont zich gewoon dikwijls stoerder dan hij is. Maar net als zijn vader heeft ook Viktor al wenend in m'n armen gelegen. Daar is hij niet bang voor”, zegt Koen Crucke over Viktor in Dag Allemaal.

Bio van Viktor Verhulst