You are here

Viktor Verhulst schrijft scenario Samson en Gert Kerstshow

13/11/2017 09:30-

Viktor Verhulst treedt in voetsporen van vader Gert.

Viktor Verhulst werkt als productieassistent bij Studio 100, maar onlangs begon het te kriebelen bij Viktor om eens een scenario te schrijven. Uiteraard wou hij dat vader Gert Verhulst zijn oordeel gaf op het scenario dat hij schreef voor de Samson & Gert Kerstshow.

Gert Verhulst getuigt in Het Laatste Nieuws dat hij al manieren aan het zoeken was om zijn zoon op vriendelijke wijze af te wijzen, tot hij plotseling het script onder ogen kreeg. Tot zijn grote verbazing had Viktor perfect de pointes en dialogen neergezet. Eenvoudig voor Gert die 3000 Samson en Gert-shows op de teller heeft, maar van een buitenstaander had Gert deze kwaliteit niet verwacht.

Viktor Verhulst noemt zichzelf echter de grootste Samson en Gert-fan aller tijden en kent de personages als zijn broekzak. Hij vond het leuk om een script te schrijven voor de Samson & Gert Kerstshow maar ziet zichzelf niet meteen als voltijds scenarioschrijver aan de slag gaan. Af en toe eens “dingskes” schrijven, zoals hij het noemt in Het Laatste Nieuws, doet hij er echter wel graag eens bij.

Meer nieuws over:

Gert Verhulst, Viktor Verhulst

Gerelateerde foto's:

K2 zoekt K3 Persconferentie Finale

Gert Verhulst - Schelle - 28/09/2009

Gerelateerde bio's: