.
Viktor Verhulst
donderdag 7 oktober 2021

Viktor Verhulst: 'Ik zapte weg als Kobe op tv kwam'

Ze zijn niet altijd goede vrienden geweest

Nu zijn ze de beste vrienden, Viktor Verhulst en Kobe Ilsen. Maar dat is heus niet altijd zo geweest. Integendeel zelfs, Viktor had een soort van hekel aan Kobe. “Toen Kobe in ‘De Slimste Mens Ter Wereld' zat, zapte ik weg. Ik kon zijn kop niet zien. Toch is het goed gekomen, dankzij onze gemeenschappelijke vriend Davy Parmentier”, vertelt Viktor aan Het Laatste Nieuws. “Hij had afgesproken om met Kobe te gaan eten en vroeg of ik meeging.”

Davy die overtuigd was dat Viktor het leuk zou vinden, wist hem te overtuigen en ze gingen samen eten met Kobe. “Het klikte onmiddellijk. Op het einde van die avond heb ik mijn vooroordelen op tafel gegooid: ‘Sorry Kobe, ik wist niet dat jij zo’n plezante kerel was.”

Maar de vooroordelen waren wederzijds want ook Kobe was niet meteen fan van Viktor. Voor Kobe was Viktor ‘De zoon van, opgegroeid in alle rijkdom’. Maar ook Ilsen moest al snel zijn vooroordelen over boord gooien. “Viktor is een mensenmens, geen centenmens. Arbeider of CEO, dat maakt voor hem niks uit. Voor een jonge gast met zijn achtergrond vind ik dat straf”, aldus Kobe.

Bio van Viktor Verhulst

Meer Over:

Viktor Verhulst

Bio van Kobe Ilsen en Davy Parmentier