.
Viktor Verhulst en Sarah Puttemans
maandag 13 februari 2023

Viktor Verhulst en Sara nog steeds verliefd: “Dat is het gezondste voor onze relatie”

Ze bouwen hun relatie rustig op

We keren even terug naar Valentijn 2021. Op die dag stelde Viktor Verhulst zijn partner voor aan de hele wereld. Influencer Sarah Puttemans mocht zich de gelukkige noemen die Viktor de gelukkigste man ter wereld maakt.

Viktor heeft alles waar hij op dit moment van kan dromen. Hij is nog altijd gelukkig met Sarah en zijn carrière kent ook heel wat successen. Samen schitterden ze op de rode loper van de Kastaars en genieten ze van enkele romantische uitjes met zijn twee.

De twee staan allebei graag in de spotlights, maar wanneer het over hun relatie gaat, dan houden ze die toch liever wat privé. “We denken dat dat het gezondste is. Wat wij doen als koppel is privé. We willen dat niet op straat gooien”, citeert TV Familie een uitspraak van Sarah in Dag Allemaal.

En dat is ook meteen de belangrijkste reden waarom Sarah nog altijd niet te zien is in ‘De Verhulstjes’. Net zoals Viktor niet in haar vlogs op haar YouTube-kanaal verschijnt.

Sarah en Viktor zijn erg gelukkig met elkaar, maar ze doen het toch kalmpjes aan. Zo wonen ze nog niet samen en is dat nog niet meteen aan de orde. “We vinden het fijn om het nu rustig op te bouwen. In de week verblijf ik nu soms ook al bij Viktor en dat is prima.”