You are here

VIER heeft goed nieuws voor fans Gert Late Night

18/01/2020 07:20-

Twee keer goed nieuws zelfs!

VIER heeft in Brussel de programma's die je dit voorjaar op de zender kan zien voorgesteld aan de adverteerders. VIER had goed nieuws voor de adverteerders maar ook voor de kijkers: dit voorjaar komt er een nieuw seizoen van 'Gert Late Night'. Klopt, eigenlijk wisten we dat al een hele tijd, Gert Verhulst en James Cooke hadden dat in een interview al bevestigd. Maar er is meer: VIER bevestigde donderdagavond ook een tweede seizoen later dit jaar! Er komen dit jaar dus met zekerheid twee seizoenen van 'Gert Late Night'

Samen met die eerste onweerstaanbare lentekriebels komen ook Gert en James weer aangevaren met een - duizend bommen en granaten - zevende (!) seizoen 'Gert Late Night'. Ze verwelkomen wekelijks opnieuw drie slaapgasten en een heleboel bekende en onbekende Vlamingen aan boord van hun geweldige boot. Intussen is ook algemeen geweten dat je niet zomaar wat kan dobberen op de golven van Vlaanderens populairste talkshow, want Gert en James nemen je mee op een onvergetelijke en veelbelovende reis.

Annie kookt, de jacuzzi ook en samen met de eerste zonnestralen beloven ze een week van opmerkelijke gesprekken, bijzondere ontdekkingen, maar vooral van veel vriendschap en warmte.

'Gert Late Night', ergens in de lente op VIER.

Gerelateerde foto's:

Persvoorstelling Smoet

James Cooke - Gent - 12/02/2019

Dancing With The Stars: compilatie

James Cooke - Lint - 07/12/2018

Bij Medialaan

James Cooke - Vilvoorde - 25/12/2018

K2 zoekt K3 Persconferentie Finale

Gert Verhulst - Schelle - 28/09/2009

Gerelateerde bio's: