.
Ashley uit Big Brother
zondag 7 april 2024

Verlaat Ashley maandag Big Brother? Of toch Randy?

Nu al genomineerd.

Zondag maakte Big Brother de namen van de twee genomineerden bekend, één van hen moet maandag al het huis verlaten. Voor Ashley en Randy zijn het spannende tijden, één van hen zal enkele dagen voor de finale van 'Big Brother' naar huis moeten.

Ashley voelt de bui hangen en had het zondag emotioneel best moeilijk. Het idee dat zij een punt achter dit avontuur moet zetten weegt zwaar op haar. Je zou denken dat Ashley net blij is dat ze terug naar haar Bart en de kinderen kan, maar ze wil de rest van de finaleweek nu ook niet echt missen.

Ook voor Randy neemt de spanning toe, zaterdag zat hij namelijk nog op de bank en won hij het van Tom. Maar staat hij in de buitenwereld sterk genoeg om Ashley naar huis te sturen? De twee mochten zondagnamiddag hun koffers al pakken. Maandag om 10 uur eindigt de stemming, wellicht zal Big Brother even later het lot van de twee genomineerden bekendmaken. Ashley of Randy zal meteen het huis moeten verlaten, alleen het idee al.

Na de exit gaat voor de vier resterende bewoners het leven in het huis gewoon verder, al zal er later deze week wellicht nog iemand naar huis moeten. Hij of zij mist den dé finale van Big Brother 2024. Zaterdag kennen we dan eindelijk de winnaar, benieuwd wie dat gaat worden.