.
Nicole & Hugo
woensdag 17 november 2021

Verhuizen Nicole en Hugo binnenkort naar Saint-Tropez?

We kunnen de fans geruststellen

Vlaanderens meest geliefde koppel Nicole & Hugo zijn op 1 december 50 jaar getrouwd. Een halve eeuw lang staan ze trouw aan elkaars zijde en nog steeds zijn de twee dolverliefd op elkaar. Samen met Primo reisden Nicole & Hugo naar Saint-Tropez, een plek waar ze hun hart hebben verloren.

“In het begin hebben we hier een paar huizen bezichtigd, maar nooit echt ons goesting gevonden. Te duur voor ons budget ofwel nog te veel verbouwingswerken, er was wel altijd iets”, vertelt Hugo over hun droom om een huis te kopen in Saint Tropez.

Het zag er naar uit dat Nicole & Hugo heel graag een vakantiehuisje wilden ergens ver weg van België, want ook Australië spookte door hun hoofd als mogelijke bestemming. Maar daar is uiteindelijk ook niks van in huis gekomen. “Onze familie, mijn ouders, die van Hugo en zijn twee broers hebben ons op andere gedachten gebracht.”

Geen vakantiehuis dus voor het koppel. Al belet hen dat niet om volop van het leven en het reizen te genieten. Zo gaan ze nog elk jaar op reis naar Saint-Tropez en kunnen ze ook af en toe genieten van een heerlijke cruise.

Dat ze gelijk hebben!

Bio van Nicole & Hugo

Meer Over:

Nicole & Hugo