.
News Image

Vergeten beeldmateriaal in Beste Kijkers

Tine Embrechts en Nathalie Meskens blijven achter met blozende wangen.
Op woensdag 25 november strijdt Stany Crets om de titel ‘Beste Kijker’. Stany speelt samen met team captain Tine Embrechts, die hij 17 jaar geleden als beginnende actrice een kans gaf in ‘De Raf en Ronny Show’. Met blozende wangen blikken ze terug op hun pikante eerste scène samen.

Stany heeft overigens een neus voor talent, want ook host Nathalie Meskens blijkt in de begindagen van haar carrière al eens met hem te hebben samengewerkt. Tine Embrechts verrast Nathalie met bijna vergeten beeldmateriaal uit ‘Als ’t maar beweegt’, waarin een kortgerokte Nathalie en Stany samen met Peter Van den Begin en Els Dottermans de ‘Hit van SHIT’ zingen. Een must-see. Media-omnivoor Sven De Ridder laat zich vergezellen door Linde Merckpoel, die voor de gelegenheid test of er ook een televisiepresentatrice in haar schuilt.

En wat als… Ruth Beeckmans samen met Nathalie Meskens een hele reeks televisieprogramma’s naspeelt voor de finale? Dan blijken ‘discipline, dedication & friendship’ geen loze woorden. Zelfs al was Ruth ze bijna vergeten...

Beste Kijkers, woensdag om 21.15 op VTM.

Download onze app voor iOS of Android