.
Vanessa Chinitor en Dirk Bauters
woensdag 20 juli 2022

Vanessa Chinitor aast op optreden Tien Om Te Zien

Maar gaat dat lukken?

Vanessa Chinitor en haar man Dirk Bauters hebben een nieuwe single uit. En net zoals vele andere Vlaamse artiesten hopen ze die te kunnen brengen deze zomer op het podium van 'Tien Om Te Zien'.

Dirk heeft de tekst en de muziek zelf geschreven en het moet gezegd zijn het is een echt zomers ambianceliedje geworden. “Laat ons maar doen’ gaat over hoe wij echt zijn. We drinken een glas wijn, we staan samen op het podium, dat is ons leven. En het leven, voor ons is dat een feest”, zegt Vanessa in Dag Allemaal.

Het nummer wordt nu al gedraaid op de radio. Maar op de Gentse Feesten zal u het nummer niet te horen krijgen. Het koppel stond er jaarlijks met een 4 uur durende show op het Veerleplein, maar dit jaar moeten ze forfait even.

Hun show vond plaats onder een zwarte tent, waar altijd de volle zon opzat. En daar ging het mis. “Tijdens een van de voorstellingen kreeg ik het gevoeld dat ik ging flauwvallen. Ik zei tegen de mensen: ‘Ik kan niet meer, sorry, dit is geen grap.”

Dirk is met de ziekenwagen weggebracht en ik ben met hem meegedaan. Celien Hermans en onze pianist Theo hebben toen verder muziek gespeeld. “In het ziekenhuis bleek de toestand van Dirk stabiel te zijn. Ik ben toen teruggegaan en alle mensen waren blijven zitten omdat ze wilden weten hoe het met Dirk was. Ik heb toen gezegd dat alles oké was, maar Dirk had wel degelijk een verwittiging gehad van zijn tikker.”

Bio van Vanessa Chinitor en Dirk Bauters