.
Danira Boukhriss Terkessidis
woensdag 11 november 2020

Vanavond in Vandaag met Danira Boukhriss

Ook vandaag is er een nieuwe aflevering

Jongeren hebben het moeilijk
Steeds meer jongeren trekken aan de alarmbel in deze moeilijke tijden. Hun mentaal welzijn staat onder druk, zoveel is duidelijk. Ook Ketnetwrapster Gloria Monserez liet gisteravond op Instagram weten dat ze het moeilijk heeft. Onderschat de politiek dit probleem en wat kan er extra gebeuren? Vragen voor minister van Jeugd Benjamin Dalle.

The Crown, seizoen 4
Dit weekend start op Netflix seizoen 4 van The Crown, de peperdure -maar volgens critici uitstekende- reeks over de Britse koninklijke familie. In het nieuwe seizoen zien we de introductie van prinses Diana en premier Thatcher. Reden te meer om twee anglofielen uit te nodigen: correspondente Lia Van Bekhoven en historicus Harry De Paepe.

Dua Lipa & Angèle
Hun videoclip is amper vijf dagen oud, maar werd al 8,5 miljoen keer bekeken. En het is het meest gestreamde nummer in heel België op dit moment. De unieke samenwerking tussen de Britse superster Dua Lipa en onze Belgische Angèle is een schot in de roos. Danira kon beide sterren strikken voor een interview.

En dan is er nog een item waarover wij nu nog niets mogen schrijven. Maar het heeft met een nieuw tv-programma te maken. Kijk vanavond naar Vandaag en je weet het.

Luc Appermont schuift de hele avond mee aan tafel. Ook DJ Hakim Chatar tekent present.
De vijfentwintigste aflevering van het derde seizoen van Vandaag, vanavond om 22u10 op één.