.
News Image

Wie zit er vanavond in Vandaag?

Verschillende bekende mensen bij Danira aan tafel.


De gasten in Vandaag op dinsdag 17 novemberOver 5 jaar

Wim De Vilder blikt opnieuw terug op de toekomst in Over 5 jaar, waarin hij met vooraanstaande gasten interviews voor het eerst opnieuw bekijkt die vijf jaar geleden werden afgenomen. Want dat is soms een eeuwigheid geleden. Sommige voorspellingen zaten er volledig naast. Andere zijn weer akelig juist.Black-out

Vanaf zondag start op Eén de reeks Black-out. Een heuse thriller waarin ons land getroffen is door een gigantische stroompanne terwijl de dochter van onze premier, gespeeld door Sara De Roo, ontvoerd wordt. Woordvoerder van de premier in de reeks is Jelle De Beule.Alle remmen los!

In zijn nieuw boek Alle remmen los! daalt Jan Verheyen af in de riolen van de cinema van de jaren zeventig. Een heus naslagwerk over de meest ranzige, vreemde en sensationele B-films. Wat te denken van een films die seks, swastika’s en sadisme vermengen? Films zo slecht, dat ze volgens Verheyen automatisch cult worden.De muziek komt vanavond van Loïc Nottet en Laura Tesoro. Martin Heylen schuift de hele avond mee aan tafel. Ook DJ Hakim Chatar tekent present.De achtentwintigste aflevering van het derde seizoen van Vandaag, vanavond om 21u45 op één.

Presentatie: Danira Boukhriss Terkessidis


Download onze app voor iOS of Android