.
Danira Boukhriss
dinsdag 10 november 2020

Vanavond in Vandaag met Danira Boukhriss

Wie komt er vandaag langs?

De gasten in Vandaag op dinsdag 10 november

Mad about Geike
De terugkeer van Geike Arnaert naar Hooverphonic is geen klein nieuws in de Vlaamse muziekwereld. Jarenlang werkte ze samen met Alex Callier en Raymond Geerts, wat leidde tot de grootste hits van de groep. Twaalf jaar na haar vertrek, zit het trio opnieuw rond de tafel en staan ze samen op het podium van Vandaag.

Geubels en de Hollanders
Zeven jaar nadat hij de Belgen op zijn eigenzinnige wijze fileerde, doet Philippe Geubels hetzelfde met onze noorderburen. Geubels en de Hollanders is sinds een week te zien op Eén en later dit jaar op de Nederlandse televisie. Zijn halve sidekick in de reeks is Erik Van Looy, in het echte leven een goede vriend.

En ze leefden nog lang een gelukkig
In haar nieuw boek En ze leefden nog lang en gelukkig bespreekt seksuologe en relatietherapeute Chloé De Bie de meeste evidente valkuilen in een relatie. Valkuilen die volgens De Bie te vermijden zijn met tips uit haar eigen praktijk, gecombineerd met de meest recente wetenschappelijke inzichten. Geen slecht idee, nu veel koppels weer veel meer tijd dan normaal met mekaar moeten doorbrengen.

Christophe Deborsu schuift de hele avond mee aan tafel. Ook DJ Hakim Chatar tekent present.

De vierentwintigste aflevering van het derde seizoen van Vandaag, vanavond om 21u40 op één.