.
Danira Boukhriss Terkessidis
maandag 16 september 2019

Vanavond in Vandaag met Danira Boukhriss

Elke namiddag de onderwerpen op de Showbizz-Site.

De gasten in Vandaag op maandag 16 september

Sterrenchefs vinden geen personeel
Na dertien jaar sluit chef David Bertolozzi zijn restaurant mét Michelinster in Waregem. Het is onmogelijk geworden om gedreven en bekwaam personeel te vinden, zo zegt hij. Dat komt omdat er een daling is bij het aantal inschrijvingen in de hotelscholen. En ook omdat de goeie leerlingen al gerecruteerd worden door de echte toprestaurants nog voor ze hun diploma hebben. Terwijl je net die mensen ook nodig hebt voor een zaak met één ster. Matthias De Caluwe van Horeca Vlaanderen ziet daarnaast nog een tweede trend: mensen willen meer en meer een gezonde work-life-balance. En werken in een restaurant is een keihard beroep met lange dagen en zeer lastige uren...

'Durf te Vragen' over BDSM
Met het nieuwe Eén-programma 'Durf te Vragen' heeft Siska Schoeters een echte TV-hit te pakken. In het programma maakt Siska elke week kennis met een bijzondere groep mensen, zoals mensen met dwergroei, ex-verslaafden of polyamoristen. Siska stapt in hun biotoop en stelt hen alle mogelijke vragen die de kijkers hun zouden willen stellen. De aflevering van morgen zoomt in op BDSM-ers en één van hen is Alana Hurxkens. Alana is nog maar 21 maar wou net daarom meedoen aan 'Durf te Vragen', om te laten zien dat BDSM niet alleen iets is voor oudere mensen.

Belga, de Call Boysband
De Callboys zijn terug met een tweede reeks op televisie én met een muzikale spin-off, een liveband die 'Belga' heet en muziek speelt die geïnspireerd is op de funky soundtrack van de TV-reeks. De band bestaat uit het kruim van het Belgische muziekwereldje, met muzikanten zoals Marc Bonne (drums), Jo Hermans (trompet) en Mauro Pawlowski (gitaar). Maar de show wordt zeker ook gestolen door de acteurs van Callboys zelf. Bart Hollanders aka Randy Paret en Rik Verheye aka Jeremy Vleugels zorgen voor de vocals en regisseur Jan Eelen speelt gitaar.

Vandaag, vanavond op één
Presentatie: Danira Boukhriss Terkessidis