.
Peter Van de Veire in Het Rad
maandag 21 december 2020

Vanaf vandaag draait Peter Van De Veire weer aan Het Rad

Wie komt er langs?

Geweldig goed nieuws: Het Rad is terug en doet de volledige kerstvakantie schitteren. Vanaf 21 december laat Peter Van De Veire de kandidaten weer draaien aan het rad en puzzels oplossen. Maar liefst 3000 Vlamingen meldden zich aan voor het nieuwe, feestelijke seizoen en dat deden ze niet zomaar. Want wie Het Rad zegt, zegt prijzen. Wim Opbrouck is opnieuw de magazijnier van de prijzenwinkels en met een totaalwaarde van 320.000 euro zijn de prijzen meer dan de moeite waard. Dit keer kunnen niet alleen de kandidaten hun karretje volladen, maar ook het publiek en de kijkers thuis maken kans op een speciale prijs tijdens deze kersteditie: de Secret Santa. Bovendien kunnen de kijkers op Kerstdag ook hun eigen held uit de zorg extra in de bloemetjes zetten via de website van VIER.

Uiteraard zijn ook de bekende letterzetters opnieuw van de partij en zij hebben het voorbije jaar stuk voor stuk iets opvallends gedaan. En naar goede gewoonte brengen ze ook een geheim over zichzelf mee naar de set.

Letterzetter in de eerste aflevering is Conner Rousseau. Zal SP.A-voorzitter eindelijk onthullen wat Koning Filip tegen hem zei over zijn sneakers? Kandidaten zijn Céline (23) uit Menen, studente aan de toneelschool in Amsterdam en experte in lipjodelen. Stefaan (36) uit Opwijk is zelfstandig thuisverpleger én blogger. Ellen (44) uit Diepenbeek is bussines manager.

Bio van Peter Van de Veire

Bio van Wim Opbrouck en Conner Rousseau