You are here

Vader van An Lemmens is ernstig ziek

06/12/2019 06:53-

"Ik heb het daar heel moeilijk mee".

Terwijl An Lemmens donderdagavond in Mechelen haar kledingcollectie voorstelde, was zij op VTM bijzonder openhartig in ‘Alloo bij’. De presentatrice vertelde in het programma van Luk Alloo dat zij geen leuke humanioratijd beleefde. “Ik was op school niet gelukkig, maar ik was thuis ook niet gelukkig. We zijn met vijf kinderen thuis, dus met zeven man die thuis woonden. Wij waren geen hecht gezin of zo. Totaal niet, te verschillende persoonlijkheden. En we kwamen totaal niet overeen. Niemand in dat huishouden”, reageert An Lemmens.

“We zijn heel streng opgevoed. Mijn vader is een heel strenge man. Mijn moeder was, zeker nadat ik geboren ben, huisvrouw. Die was altijd thuis en die heeft altijd voor ons gezorgd. Die was er altijd voor de vijf kinderen. Maar wij leefden onder een heel streng regime, en daar heb ik het altijd moeilijk mee gehad. Met het ouder worden zie ik wel dat ik echt gewoon gedaan hebben wat dat zij juist vonden. Zij wilden kinderen grootbrengen die hard werkten en gingen slagen in het leven en hun plan konden trekken dan. En daar was een strenge opvoeding voor nodig.”

“Ik heb het heel lang moeilijk gehad met mijn ouders. Iedereen in het gezin heeft het moeilijk gehad. Heel lang is dat contact ook moeilijk geweest, maar met ouder te worden is er veel vergeven en ik weet dat ze het écht gedaan hebben omdat ze van hun kinderen hielden en ze wilden dat die goed terechtkwamen", vertelt zij het programma van Luk Alloo.

“Mijn vader is ziek op dit moment. Ik heb het daar heel moeilijk mee. En ik vond dat ik hem moest zeggen dat hij altijd streng is geweest. Ik wou niet dat ik met spijt moest afscheid nemen. Hij had het daar moeilijk mee, want dat is de mens van geen gevoelens. Maar ik heb hem gezegd van: ik weet dat je alles met een goed hart gedaan hebt, en dat ge het beste voor ons wou, en sorry dat dat met mij niet altijd geklikt heeft, maar ik ben heel dankbaar voor wat dat ge allemaal gedaan hebt. En ik ben blij dat ik dat gezegd heb. “

“Mijn vader zal ook nooit zeggen dat hij fier op mij is. Ik denk niet dat die ooit een programma van mij gezien heeft. Ik denk niet dat die ooit één seconde van mij op tv gezien heeft. Want da’s te veel vertier. Ik weet heel zeker dat hij het heel fijn vindt dat ik zo met dieren begaan ben, daar vraagt hij ook altijd naar. Maar zo over werk en zo, daar wordt nooit over gepraat…", besluit An Lemmens die voor één keer in haar leven een inkijk in haar privé-leven gaf.

Meer nieuws over:

An Lemmens, Alloo Bij

Gerelateerde foto's:

Boekvoorstelling Pin Up Pup

An Lemmens - Antwerpen - 01/06/2014

Betoging tegen broodfok

An Lemmens - Gent - 16/11/2013

Mia's 2010

An Lemmens - Lint - 07/01/2011

Sterren Op De Dansvloer 2010

An Lemmens - Vilvoorde - 07/05/2010

TMF Awards 2007

An Lemmens - Hasselt - 13/10/2007

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz: