.
Karen Damen
vrijdag 20 mei 2022

Karen Damen: “Ik verliet Regi voor Gert Verhulst”

Ooit waren Regi en Karen vier jaar lang een gelukkig koppel

In een van de afleveringen van het nieuwe seizoen van 'Alloo Bij' op VTM is Karen Damen te gast bij Luk. Ze gaan op bezoek bij Regi in de studio van Qmusic om hem te verrassen voor zijn verjaardag. In het programma doet ze een opvallende bekentenis.

Regi had zich ooit eens laten ontvallen dat één van zijn levenswensen een radioprogramma maken met Karen was. Toen ze dat hoorde, kon ze niet anders dan de radiostudio van Qmusic bezoeken.

Als klap op de vuurpijl was Regi die dag jarig en kreeg hij van Karen en Luk een lekkere verjaardagstaart toegeschoven, compleet met brandende letterkaarsjes die 'Happy Birthday' spelden.

In een ver verleden waren Regi en Karen vier jaar lang een gelukkig koppel. “We hebben ons supergoed geamuseerd, we zijn op bepaalde vlakken net hetzelfde”, zegt Karen. Tot er op een moment een derde in het spel kwam en Karen diens affectie verkoos boven die van de sympathieke Limburgse DJ.

Die derde kent bijna iedereen: het was acteur, zanger en ondernemer Gert Verhulst. Lang duurde het sprookje niet, maar ze houden er alvast allemaal wel leuke herinneringen aan over.