.
News Image

Unicef in zee met Henri PFR

Dj gaat zich inzetten voor UNICEF.


De 23 jarige DJ, muzikant en componist Henri PFR werd eerder deze week benoemd tot “UNICEF supporter”. In die hoedanigheid zal hij met UNICEF België samenwerken om de bekendheid van de organisatie bij het jonge publiek te vergroten en het enthousiasme rond kinderrechten aan te wakkeren.


Henri PFR , bijgenaamd ‘Le petit Prince des Platines’ of De Kleine Prins van de Draaitafels, is op korte tijd uitgegroeid tot een nieuwe sensatie in de electro scene in België.




Henri’s eerste opdracht voor UNICEF wordt een missie naar Ivoorkust van 4 tot 10 februari. Samen met enkele donateurs zal hij er kennismaken met het werk van UNICEF en de situatie van de kinderen in het land. UNICEF en zijn partners staan er voor enorme uitdagingen. Niet enkel op het vlak van gezondheidszorg en de toegang tot zuiver water maar ook op het vlak van bescherming en onderwijs. Naar schatting 2 miljoen kinderen in Ivoorkust gaan niet naar school omdat er een tekort aan klaslokalen is.


Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om UNICEF te helpen in zijn strijd voor de verbetering van het welzijn van kinderen over de hele wereld. Dat ik op die manier mijn steentje bijdraag aan de samenleving is heel belangrijk voor mij. Ik heb het geluk dat ik mijn jeugddroom heb kunnen waarmaken via muziek. Als ik kinderen kan helpen om hun dromen te realiseren , zou me dat enorm blij en trots maken. aldus Henri PFR.

Bio van Henri Pfr

Meer Over:

Henri Pfr