.
Regi
zondag 28 augustus 2022

Qmusic neemt afscheid van Oostende met Sunset Concerten

Wie komt er volgend weekend langs?

Met vele live-optredens, een overload aan Q-cocktails en tapas, heerlijk weer én de beste live-radio vanop het strand aan Oostende, beleefden de Q-dj’s en intussen meer dan 250.000 Q-luisteraars een zalige zomer aan het Q-Beach House. Die zomer wordt afgesloten met een dubbel en dik feest: in het closing weekend van het Q-Beach House staan er niet één, maar twee Sunset Concerten gepland! Zowel Gers Pardoel en Dorothee Vegas & Like Maarten, als Regi en Henri PFR zullen het strand van Oostende plat spelen.

'Louise', 'Ik Neem Je Mee', of 'Bagagedrager': op vrijdag 2 september om 19u45 kunnen Q-luisteraars meebrullen met de leukste hits van Gers Pardoel. Dat maakte de zanger deze ochtend zelf bekend in de ochtendshow van Q-dj’s Maarten & Dorothee. Ook zij zijn op vrijdag 2 september van de partij en zetten als Dorothee Vegas & Like Maarten het feestje verder met een knallende dj-set.

Op zaterdag 3 september om 20u00 zorgt hitmachine Regi met zijn Sunset Concert dan weer voor 'Vuurwerk' aan het Q-Beach House, dat ontdekten de Q-luisteraars zo net in ‘Vincent Live’. Later op de avond sluit Henri PFR het Q-Beach House officieel af.

Vanaf maandag 5 september duiken de Q-dj’s weer de radiostudio in Vilvoorde in, om de Q-luisteraars een knaller van een najaar te bezorgen.