.
Uma Vandemaele De Mol
donderdag 14 juli 2022

Uma Vandemaele: “Daar erger ik me rot aan”

Het is een slechte eigenschap

‘De Mol’ ligt al eventjes achter ons, maar Uma Vandemaele zal ‘De Mol’ altijd een stukje met zich meedragen. Zij is voor altijd de eerste ‘tweede’ mol in de geschiedenis van het programma. Een unieke titel, als je het ons vraagt.

Iedereen heeft zo zijn slechte eigenschappen en Uma moet niet lang nadenken over wat die van haar is. “Als er één ding is waar ik me aan erger, dan is het wel aan mijn eigen te laat komen. Het probleem is dat ik altijd alles veel optimistischer inschat dan het in werkelijkheid blijkt te zijn”, lacht Uma in Humo.

Uma blikt in Humo ook terug op haar persoonlijke hemel op aarde. En daar moet ze niet lang over nadenken wat die zijn.

“Ik ben twee keer lang op reis geweest met mijn beste vriendin. Één keer een jaar naar Australië en enkele Aziatische landen, één keer een half jaar naar Midden- en Zuid-Amerika. ’t Is vast raar om te zeggen, maar het meest hemelse vond ik telkens het moment waarop ik vertrok.”

Dat vraagt natuurlijk om wat tekst en uitleg. “Ik zit vaak met vanalles en nog wat in mijn hoofd, maar op die momenten viel dat allemaal weg en bleef er enkel één groot vraagteken over. Maar het waren fantastische reizen, al heb ik in de nasleep van de tweede dan weer één van mijn ongelukkigste periodes meegemaakt.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Uma Vandemaele

Meer Over:

Uma Vandemaele