.
Uma uit De Mol
donderdag 19 mei 2022

Uma uit 'De Mol': “Ik huilde als een klein kind”

Ze zat ermee dat ze hem nog geen bericht kon sturen om hem een hart onder de riem te steken

Na bijna zes maanden niets te mogen vertellen over haar avontuur aan haar vrienden, familie en de buitenwereld, mag Uma Vandemaele eindelijk open kaart spelen over haar mollenstreken in 'De Mol'. Dat doet haar deugd, want ook haar medekandidaten werden tot diezelfde geheimhouding verplicht. Dat lezen we in Humo.

Het was dan ook een blij weerzien met collega-Mol Philippe, die eerder het programma verliet omdat hij de mentale druk van de rol der rollen niet meer aankon. Nadien mocht Uma de felbegeerde honneurs waarnemen.

Het duo had elkaar al vijf maanden niet gesproken, maar het is duidelijk dat er een onderliggende connectie is tussen de twee.

“Toen ik thuis de aflevering zag waarin Philippe uit het spel stapt, ben ik beginnen te huilen als een klein kind”, vertelt ze over het moment dat alles voor haar in het spel veranderde.

Ze zat ermee dat ze hem op dat ogenblik nog geen bericht kon sturen om hem een hart onder de riem te steken. “Ik baalde daar enorm van, maar we konden gelukkig wel bij de programmamakers polsen hoe hij het stelde”, klinkt het bij Uma.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Uma Vandemaele

Meer Over:

Uma Vandemaele De Mol