.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 5

Mieke & Bandit bewijzen dat ze topduo vormen.


Er is deze week geen plaats meer voor volgende singles: Dirk Blanchart en “Ik zou wel eens willen weten”, Wally met “Uitzicht”, Guy Neve en “Winter”, de “Disco oma” van K3, Meuris en “Het is maar een woord” en tenslotte verdwijnt ook “Jij bent alles” van Ida de Nijs van het toneel.



Gino Verano is “Betoverd door jou” op 50. 49 is voor “Jody Foster” en vooral Guido Belcanto. “Flits me terug” vraagt Frimout op 45. Danny Fabry toont met “Hallo” dat hij nog steeds een vriendelijk man is. Hij belandt meteen op 44. 43 is voor “Als je diep in mijn ogen kijkt” van Willy Sommers. Mieke & Bandit tonen al met enkele singles dat ze een goed duo vormen. De nieuwste “Jij leeft diep in mij” staat als hoogst genoteerde single op 35.



Fors achteruit, van 5 naar 10 gaat “Voodoo (The Subbs Remix) van Bazart. Stoomboot rukt met “Niets wat breken kon” op van 12 naar 9. Van 4 naar 8 gaat “Een ander spoor” van Karen Damen. “Gisteren” van De Geest springt zo maar even van 22 op 7 na amper twee weken notering. 7 wordt 6 voor de “Eerste liefde, mooiste liefde” van Dana Winner. “Waar moet ik heen zonder jou” vraagt Barbara Dex zich af. Barbara wint acht plaatsen en belandt op 5. Twee plaatsen vooruit, naar 4 gaat Niels Destadsbader en “Tranen met tuiten”. Bart Peeters boert licht achteruit. “Tot je weer van me houdt” moet van 2 naar 3. De omgekeerde beweging, richting plaats 2 gaat het voor de “Hemel voor ons twee” van Stan Van Samang. Zo vinden we voor de derde week op een rij “Zoutelande” van Blöf feat. Geike Arnaert terug op de nummer 1!



Tekst: Nico Vanaken


Meest recente foto’s van Mieke, Bandit, Bazart, Stoomboot, Karen Damen, De Geest, Dana Winner, Barbara Dex, Niels Destadsbader, Bart Peeters, Stan Van Samang, Blöf en Geike Arnaert: