.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 32

Lens & Leys komen als duo nieuw binnen.


Afscheid nemen we van vier singles deze week. Dat is het geval voor “Weg van jou” van Sergio, Tom Waes en “Dva Vodka”, Levien met “Door haar” en “Life” van Daniel Busser feat. Kevin.



Het is “Zomer op je radio” voor Corina op 50. Op 46 maken we kennis met de nieuwe muzikale samenwerking van Lens & Leys en “Rosetta”. 34 is voor “Luka Luna” van K3. Laura Lynn mag zich op 30 de hoogste nieuwkomer noemen met “Laat je hart slaan”.



Dean klimt van 13 naar 10 met “Kristal”. Blijven staan op 9 is Celien en “Ritme in mij”. Van 5 naar 8 tuimelt “Twijfel niet en dans met mij” van Bart Peeters. 6 wordt 7 voor Amaryllis Temmerman met “Vol mooie dromen / Wereldkampioen”. “Als je zingt” van Dana Winner gaat er één plaats op vooruit, van 7 naar 6. Gene Thomas klimt met “Soleil soleil” van 8 naar 5. Status quo op 4 is er voor “De zon” van Slongs feat. Jack Parow. Ook David Vandyck en “Ik leef voor jou” blijft er plaatse trappelen op 3. Ook “Zoutelande” van Blof feat. Geike Arnaert staat stevig op 2. Zo blijft Niels Destadsbader met “Verover mij” nog een weekje langer de nummer 1!



De Vlaamse Top 50 is zondag tussen 16 en 18 uur te beluisteren op Radio 2.



(Nico Vanaken)


Meest recente foto’s van Dean, Celien Hermans, Bart Peeters, Amaryllis Temmerman, Dana Winner, Gene Thomas, Slongs Dievanongs, David Vandyck, Blöf, Geike Arnaert en Niels Destadsbader: