.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 27

De Geest plots in top 5!


Slechts van drie nummers nemen we afscheid deze week. Dat zijn “Er is er geen een zoals jij” van Raymond Van Het Groenewoud, P.C. Brown met “Cheryl Moana Marie” en “Draag het als een man” van Frank Vander linden.



Hun plaats wordt o.a. ingenomen door Handbagage, op 49 met “Handbagage”. 47 is voor Levien met “Door haar”. 46 is dan voor de “Zomerzon” van Eddy Smets.



Van 7 naar 10 tuimelt Slongs feat. Jack Sparow met “De zon”. “Dva Vodka” van Tom Waes gaat van 8 naar 9. Yevgueni klimt van 11 naar 8 met “Waar jij niet bent”. “Soleil Soleil” van Gene Thomas neemt een duik, van 3 naar 7. Bart Peeters en “Twijfel niet en dans met mij” verliest twee plaatsen en belandt op 6. Een grote klim maakt “Zeeland” van De Geest, van 13 naar 5. Het gaat goed met Amaryllis Temmerman. Met “Vol mooie dromen / Wereldkampioen” maakt ze een sprongetje van 6 naar 4. David Vandyck belandt terug op 3, komende van 9 met “Ik leef voor jou”. Status quo op 2 blijft Blöf feat. Geike Arnaert en “Zoutelande”. Vijf weken op nummer 1 nu al vinden we Niels Destadsbader met “Verover mij” terug.



Zondag is de Vlaamse Ultratop 50 te beluisteren op Radio 2 tussen 16 en 18 uur.



(Nico Vanaken)


Meest recente foto’s van Slongs Dievanongs, Tom Waes, Yevgueni, Gene Thomas, Bart Peeters, De Geest, Amaryllis Temmerman, David Vandyck, Blöf, Geike Arnaert en Niels Destadsbader: