.
News Image

Tweede seizoen van gesmaakt programma Copy Beest

Dieter Coppens vanaf april terug op één...
In het tweede seizoen van Copy beest gaat Dieter Coppens zeven inspirerende uitdagingen aan, samen met zeven nieuwe, fascinerende dieren: de uil, de slang, de alpaca, de sidderaal, de gans, het varken en de mug.

Mens en dier slaan de handen en poten in elkaar om deze uitdagingen tot een goed einde te brengen. Daarvoor moet Dieter vertrouwen op de speciale eigenschappen van de dieren. Zo wordt Dieter onder andere papa van enkele pasgeboren ganzen om samen met hen te kunnen vliegen, probeert hij samen met de mug ongemerkt iemands DNA te bemachtigen, en wil hij de kerstboom van Antwerpen verlichten met de elektriciteit van een sidderaal.

Slaagt Dieter in al zijn opdrachten? De band tussen Dieter en zijn dieren is sterker dan ooit en dat resulteert in straffe, emotionele en inspirerende verhalen over dieren en mensen.

Copy beest, vanaf zaterdag 1 april, elke week om 20.15 uur op Eén

Aflevering 1:
De gans wordt ook wel eens de perfecte waakhond genoemd. Ze blazen, durven aan te vallen en maken veel kabaal. Maar als je van bij de geboorte hun vertrouwen kan winnen, volgen ze je blindelings.
Kan Dieter papa worden van een kroost ganzen en samen met hen gaan vliegen?

Met goedkeuring van Havenschepen Marc Van Peel, probeert Dieter samen met zijn ganzen en zijn neef Maarten Coppens over de Haven van Antwerpen te vliegen, maar dan ‘gans anders’.