You are here

Twee nieuwkomers in de Vlaamse Top 10

25/01/2013 17:50-

Willy Sommers en Lisa, Femke & de Big Sisters zijn niet meer bij de beste 10. De twee nieuwkomers hebben we lang niet gezien in de hitparade. Benieuwd over wie het gaat?

De eerste nieuwkomer zijn de Pitaboys. Ja hoor, dat zijn die mannen die twee jaar geleden een mega-ambiancehit scoorden met “Waar is da feestje?”. Met “De Kaspische Zee” steken ze opnieuw hun kop binnen op nummer 10.

En Stan Van Samang zingt nog eens in het Nederlands. Dat de knappe zanger-acteur uitstekend in het Nederlands klinkt, weten we al langer van zijn duet met Laura Omloop en “Alles is liefde”. Op zijn live tournee zingt hij maar één Nederlandstalig nummer, en wel een kleinkunstpareltje waar Stan mooie jeugdherinneringen aan heeft. Het is “De eerste sneeuw” van Jan Dewilde uit 1990. De coverversie van Stan komt binnen op nummer 7.

De top-3 is ongewijzigd gebleven in vergelijking met vorige week. Maarten Cox blijft koploper, gevolgd door Teek en Matthias Lens. Slongs Dievanons komt wel sterk opzetten. Met haar originele rapversie van “Goeiemorgen morgen” klimt ze van 9 naar 5. Een ernstige kanshebber voor een koppositie één van de volgende weken dus.

De Vlaamse Top 10 is elke zondag op Radio 2 te beluisteren om 15.20 u.

Tags: