.
Luc Appermont en Bart Kaëll
zaterdag 18 juli 2020

TV-icoon Luc Appermont in online talkshow van Gunter Reniers

Gunter Reniers hele week in beeld met zijn idool.


‘Alle vijf op een rij’, de online talkshow van presentator Gunter Reniers, loopt als een trein. Na eerdere spraakmakende gasten zoals rode duivel Simon Mignolet en ‘de pastoor met Youtube’ Wim Simons met soms wel tot 70.000 kijkers, is het van maandag 20 juli tot en met vrijdag 25 juli de beurt aan TV-icoon én Haspengouwer in hart en nieren Luc Appermont.

Reniers : ”Luc is van Bilzen, en dat ligt inderdaad volop in Haspengouw. Ik leerde Luc persoonlijk kennen tijdens mijn tijd als Wittekerke-acteur, begin deze eeuw (lacht). Tijdens de zomermaanden liep op VTM toen ‘De Wittekerke-match’, een quiz over de serie met kijkers én acteurs. De opnames vonden plaats in het casino van Middelkerke. Ik was ook enkele keren van dienst in de quiz. De sfeer was telkens top ! Ik leerde er trouwens ook producer Anja Buytaert kennen, die me nadien kansen gaf bij TV-Limburg.

Een eerdere samenwerking met Luc in het theater lukte net niet, maar langskomen als gast voor mijn talksoap ‘Alle vijf op een rij’ in Theater De Roxy, dat lukte wel ! Ik ben erg blij want ik ben echt fan van Luc. Ik groeide op met Luc op TV ! En eigenlijk wil ik al gans mijn leven gewoon Luc Appermont worden (lacht). En ik meen het hè ! Nu zitten we toch al samen in een talkshow. Een voorzichtig begin …!”

Wie Luc bezig wil zien en horen in ‘Alle vijf op een rij !’ stemt de ganse week af op Haspengouw.tv of op de sociale mediakanalen van het programma. Dagelijks, rond de klok van 17u, verschijnt er een nieuwe aflevering online. U leert elke dag iets bij over de weekgast aan de hand van een gesprek met één van de vijf zintuigen als uitgangspunt !

‘Alle vijf op een rij !’ elke weekdag t.e.m. 4/9 om 17u op Haspengouw.tv en op de sociale media.



(Nico Vanaken)