.
Tuur Roels en Lotte Stevens
donderdag 28 april 2022

Tuur Roels imponeert: “Als Mega Toby wil je niet afgaan”

“Ik ben al mijn ganse leven een echt competitiebeest"

Sinds kort mag acteur en model Tuur Roels, die eerder bekendheid verwierf als de Coca-Cola Light Man, zich de nieuwe Mega Toby noemen. Hij werd door Studio 100 gevraagd voor de rol. Onlangs maakte hij zijn verschijning in 'De Container Cup', een programma op Play 4 waar BV's hun fysieke kunnen demonstreren. Daar brak hij tot ieders verbazing moeiteloos de eerdere BV-records. Hij vertelt er meer over in Story.

Bij het lopen, golfen, roeien, schieten én aan de monkey bars deed geen enkele BV het beter als hij. “Ik ben al mijn ganse leven een echt competitiebeest. Ik probeer steeds mijn grenzen te verleggen. Als iemand mij uitdaagt, komt mijn bewijsdrang automatisch de kop opsteken”, zegt hij daarover aan Story.

Dat hij gezegend is met een kathedraal van een lichaam, speelt natuurlijk in zijn voordeel. “Ik train enorm hard en sport veel. Ik doe dat niet omdat het moet, maar omdat ik het graag doe. Ik vind het belangrijk om mijn lichaam te ontwikkelen”, aldus de nieuwe Studio 100-superheld. “En als je Mega Toby bent, wil je natuurlijk niet afgaan”, zegt hij met een knipoog.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Tuur Roels

Meer Over:

Tuur Roels