.
Tuur Roels en Lotte Stevens in Mega Mindy
zondag 1 mei 2022

Tuur ‘Mega Toby’ Roels heeft een opvallende job: “Heel boeiend”

"Een mooie afwisseling met mijn andere jobs”

Hij vertolkt sinds het najaar van 2021 de rol van Mega Toby, die hij overnam van Louis Talpe. Als Studio 100-superheld is hij als sidekick van Lotte Stevens voortaan te zien tijdens shows en optredens van Mega Mindy. Toch is dat niet de enige job van Tuur Roels. Wat hij verder nog doet, vertelt hij aan Story.

“In het acteursbestaan moet je geluk hebben”, begint hij zijn verhaal. “Dat is bij modellenwerk niet anders. Soms krijg je de job en soms gaat ze aan je neus voorbij. Zo pakte ik net naast de rol van Jonas in de telenovelle 'Lisa' op VTM. Ik koester nog steeds de hoop op die ene grote doorbraakrol”, zegt hij daarover.

Omdat hij voldoende zekerheid voor zichzelf in zijn carrière wilt inbouwen, blijft Roels ook aan de slag aan de VUB. “Daar werk ik op de dienst Tech Transfer en hou ik me bezig met het EUTOPIA-project. Dat is een consortium van tien internationale universiteiten die samen bekijken hoe ze de universiteit van de toekomst het best vorm kunnen geven.”

Over zijn vaste job is Roels nog steeds enthousiast. “Het is heel boeiend en een mooie afwisseling met mijn andere jobs”, besluit hij daarover.

Bio van Tuur Roels

Meer Over:

Tuur Roels