.
News Image

Travis Scott niet op Pukkelpop

Travis Scott annulleert Pukkelpop voor MTV Music Awards. 


Door onvoorziene verplichtingen met de MTV Music Awards moet Travis Scott zijn optreden vrijdag 17 augustus op Pukkelpop afzeggen. Hij had nog een boodschap voor de Belgische fans: “I love my fans in Belgium and look forward to performing for them in the very near future!”

Artiesten die annuleren omwille van tv-optredens, het kan en het mag en het staat ook in elke artiest zijn of haar contract.Pukkelpop blijft niet bij de pakken zitten en geeft nu de kans aan Charlotte de Witte om de Main Stage op vrijdag te sluiten.

Haar afgelegde parcours tijdens de laatste maanden leest als een roman: debuut in de legendarische Essential Mix van BBC Radio1, een passage bij Boiler Room, de cover van DJ Mag. Ook aan hysterische festivalsites en uitverkochte clubs is er geen gebrek in het palmares van de Witte: afsluiter Main Stage Sonar, hoofdpodium en een eigen KNTXT stage op Tomorrowland, Awakenings, Rock Werchter, Amnesia Ibiza en nu dus twee keer op Pukkelpop.


Op donderdag in de Boiler Room en de dag erna, met een aangepaste set, op de Main Stage van Pukkelpop. Een nieuwe mijlpaal in haar carrière.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Travis Scott

Meer Over:

Travis Scott

Bio van Charlotte De Witte

Meer Over:

Charlotte De Witte