.
News Image

KNTXT met Charlotte De Witte in Sportpaleis

Early bird-tickets vanaf woensdag te koop. 


Techno is hot, zoveel is duidelijk. Clubs en festivals programmeren dat het een lieve lust is, en er staat een hele nieuwe generatie artiesten klaar om ons te voorzien van hippe, diepe beats. Temidden van de revival werd in dé technoclub van Europa - Fuse natuurlijk - KNTXT geboren, een concept dat je moet ervaren om het volledig te begrijpen. De doelstelling is duidelijk: een kwaliteitsvolle techno-ervaring, met nationale en internationale acts. Charlotte de Witte, die het concept bedacht, Chris Liebing, Dave Clarke, Sam Paganini, het zijn maar enkele van de indrukwekkende lijst namen die de line-up reeds sierden. Muziek en beleving staan centraal: ruw, underground, industrieel en simpel.


KNTXT ontvangt bergen lof van prominente vakmedia als Mixmag, DJ Mag en Red Bull Elektropedia. De Belgische technoliefhebber krijgt er niet genoeg van en de vraag naar tickets blijft stijgen. KNTXT gaat nationaal en vindt in maart 2017 voor het eerst plaats op een andere plaats dan thuishaven Fuse. Sindsdien is het concept volledig uit zijn voegen gebarsten. Naast Brussel volgen edities in Gent en Antwerpen, alsook een wekelijkse radioshow op Studio Brussel gehost door Charlotte de Witte. Op zaterdag 28 juli is er voor het eerst een KNTXT stage op Tomorrowland. Next: Sportpaleis!


KNTXT op zaterdag 3 november in het Sportpaleis. Dat zijn de allerbeste technobeats van het moment tot in de vroege uurtjes. Charlotte de Witte, de Godmother van de Belgische techno, tekent alvast present. De talentvolle DJ en producer heeft een indrukwekkend cv opgebouwd: een Essential Mix debuut op BBC Radio 1, een passage in de Boiler Room, de cover van DJ MAG en premium spots op 's werelds grootste festivals. Afgelopen weekend draaide ze nog een waanzinnige set op Sónar Festival in Barcelona. Meer namen voor KNTXT worden binnenkort aangekondigd. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 22 juni om 10u. Maar voor de grootste fans is er een limited Early Bird presale aan voordeeltarief, en dit vanaf woensdag 20 juni om 20u. 500 tickets only. Een gewaarschuwd man is er twee waard!

Bio van Charlotte De Witte

Meer Over:

Charlotte De Witte