.
News Image

Toto op 21 juli 2022 in Middelkerke

En dat in de nieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke!

Groot nieuws voor alle fans van TOTO: vier lange jaren na hun laatste Belgische concert in Vorst Nationaal komt de band opnieuw naar ons land.
Een avond met al hun grootste hits: Africa, Rosanna, Hold the Line… en nog veel meer! Op 21 juli 2022 zullen ze de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke in vuur en vlam zetten!

Alles samengenomen heeft TOTO wereldwijd intussen meer dan 2 miljard streams op de teller. Vorig jaar werd aangekondigd dat Africa, een van hun grootste hits, niet langer zomaar een platina single was, maar intussen 6 keer platina had behaald. De band heeft dan ook een volledig nieuwe generatie fans kunnen overtuigen.

TOTO is synoniem met muzikale authenticiteit. Ze inspireerden de sound en productie van heel wat andere artiesten en blijven alle verwachtingen overstijgen. Ze maken onlosmakelijk deel uit van onze popcultuur, als een van de weinige bands uit de jaren 70 die ondanks de veranderende trends en stijlen steeds relevant bleven, en zo meerdere generaties fans konden inspireren.

De algemene verkoop voor het concert van TOTO gaat op woensdag 14 april om 10u van start.

Meer info via gracialive.be

Bio van Toto

Meer Over:

Toto