.
Bart Peeters in Viage Brussel (2010)
vrijdag 16 juni 2023

Night of the Proms voegt extra show toe wegens grote vraag naar tickets

Met Bart Peeters als presentator.

De bekendmaking van Toto, Clouseau, Anastacia en James Morrison - de eerste artiestennamen voor Night of the Proms 2023 - zorgde voor een stormloop op tickets en dat tot grote vreugde van presentator Bart Peeters. Voor vrijdag 24 november zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar, maar voor de show op zaterdag 25 november is dat nog slechts een handvol. De organisatie kondigt daarom vandaag een extra show aan op zondagmiddag 26 november om 15u. Tickets zijn meteen beschikbaar via www.nightoftheproms.be.

De line-up van de 37e editie van Night of the Proms is dit jaar een knipoog naar haar rijke muziekgeschiedenis. Oa. Toto (met Steve Lukather en Joseph Williams), Clouseau, Anastacia en James Morrison tekenen alvast present. De artiesten zullen zoals steeds begeleid worden door het Antwerp Philharmonic Orchestra, NOTP backbone band en koor Fine Fleur onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche.

“Het doet ons enorm plezier dat het publiek zo massaal positief reageert op de eerste namen van de line-up voor Antwerpen. Ons doel was en is tenslotte nog altijd om mensen ten volle te laten genieten van de mix van klassieke muziek en populaire artiesten. Dat we nu een derde show kunnen aankondigen danken we aan onze stevige fanbasis die we door de jaren heen hebben opgebouwd.” aldus Jan Vereecke, namens Night of the Proms.

Night of the Proms presenteert op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 november Toto, Clouseau, Anastacia en James Morrison in het Sportpaleis. Bart Peeters is opnieuw de presentator van dienst. Tickets, ook voor de extra show van 26 november, zijn meteen beschikbaar via www.nightoftheproms.be.

Bio van Toto, Clouseau, Anastacia, James Morrison en Bart Peeters