.
Giana
woensdag 3 november 2021

Topfavoriete om Klaasje op te volgen bij K3 in tranen: “dit doet zo’n pijn”

Haar droom valt in duigen

Ze was één van de topfavorieten om Klaasje Meijer op te volgen: Giana De Kat. Ze knalde doorheen haar auditie tijdens 'K2 zoekt K3' en kwam daarmee terecht op de eerste plaats van de golden seats. Hoewel ze nog voorbij werd gestoken door onder andere Diede en Remi , leek de weg vrij voor Giana om naast Marthe en Hanne te staan in K3.

Maar aan die droom kwam tijdens de eerst studioshow een einde en Giana moest samen met Dirk de wedstrijd verlaten. “Ik heb ondertussen al heel wat tranen gelaten. Het zal nog een tijdje duren voor ik dit verwerkt heb. Dit doet zoveel pijn”, reageert ze in Tv Familie.

Giana had haar exit niet zien aankomen en dus kwam de klap des te harder aan bij het meisje. “Ik had nochtans echt geen grote verwachtingen. De concurrentie was stevig, maar ik heb altijd het beste van mezelf gegeven.”

Toch is de zangeres trots op zichzelf en wat ze heeft bereikt. “Maar helaas win je daar uiteindelijk niets mee. Ach, het heeft niet mogen zijn. Ik zal alleszins nooit vergeten hoezeer mijn vrienden en familie mij hebben gesteund.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Giana De Kat

Meer Over:

Giana De Kat

Bio van Klaasje Meijer

Meer Over:

Klaasje Meijer