.
Marthe en Hanne in K2 Zoekt K3
zondag 24 oktober 2021

Golden ticketwinnares ligt uit K2 Zoekt K3

Wat is er gebeurd?

Vorige week kreeg Giana tijdens het bootcamp van K2 Zoekt K3 nog een golden ticket, deze week ligt zij er samen met Dirk uit. De reden? Een 'minder goede' prestatie tijdens de eerste studioshow van K2 Zoekt K3, al is dat relatief.

Giana en Dirk werden het slachtoffer van kandidaten die straffer waren. Diede bijvoorbeeld, die maar liefst 795 van de 1000 punten van de jury kreeg. Het zegt veel over het niveau van deze talentenjacht. Julia kroop door het oog van de naald, zij werd door Hanne en Marthe opgepikt en moet de muur die ze voor zich heeft staan slopen. Ten laatste volgende week, want dan vallen er weer twee kandidate af.

Een baaldag mogen de overgebleven kandidaten niet hebben. Juryvoorzitter Gert Verhulst stelde vast dat de meeste kandidaten last hadden van de stress en merkte meteen ook op dat het niveau naar omhoog moet. Maar Gert werd wel een aantal keer blij, onder andere bij Amy die met 751 punten de tweede plaats veroverde.

Exit Giana en Dirk dus, al hopen wij dat Giana de moed niet laat zakken. Volgens ons kwam K2 Zoekt K3 iets te vroeg voor haar. Laat deze jongedame nog een aantal jaren rijpen en je krijgt een kandidate die dan wel durft te tonen wat zij allemaal in haar mars heeft. Net zoals verschillende andere kandidaten moet Giana haar twijfels loslaten. Ons zou het niet verbazen mochten we Giana in de toekomst nog ergens zien opduiken en dat hopen we ook voor Dirk trouwens.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Giana De Kat