.
News Image

Tom Waes lost startdatum van Kamp Waes

Wie kan de loodzware opleiding van de Special forces aan?

Vanaf zondag 8 december gooit Tom Waes in Kamp Waes de deuren van de hypergetrainde eenheid van het Belgische leger, de Special Forces, open voor gewone burgers.

Vijftien Vlamingen krijgen de unieke kans om te proeven van een loodzware opleiding van de Special Forces. Zowel fysiek als mentaal moeten de kandidaten tot het uiterste gaan. Ze worden op de meest uiteenlopende vaardigheden getest, zoals oriëntatie, gevechtstechnieken, observatietechnieken, zwemcapaciteiten en survival skills.

Het wordt een onvergetelijk avontuur zoals ze nog nooit hebben meegemaakt, vol emotie, confrontatie, en uitdagingen. Tom volgt de avonturen van deze vijftien Vlamingen vanop de eerste rij. Hij wil weten wat er door hen heen gaat en waar de Special Forces naar op zoek zijn. De vijftien kandidaten zijn een eclectische mix: mensen van alle leeftijden en achtergrond. Ze zijn afkomstig uit alle vijf Vlaamse provincies: Vosselaar, Wuustwezel, Antwerpen, Deurne, Genk, Zonhoven, Zwalm, Melle, Sint-Niklaas, Assenede, Tielt-Winge, Leuven, Bredene, Kortrijk en Pittem.