.
News Image

Tom en Tamara zetten 2020 in met nieuw liefdesduet

Valentijn komt eraan!


Tom en Tamara, zeg maar de Romina Power en de Al Bano van Vlaanderen, zetten het nieuwe jaar meteen goed in met een gloednieuwe, hartverwarmende liefdessingle! ‘Sporen Van Mijn Hart’ heeft alles in zich om hoge toppen te scheren met Een knipoog naar Valentijn, de hoogmis van de liefde.

De liefde. Het is voor heel wat artiesten de inspiratiebron bij uitstek om over te zingen. Ook voor Tom en Tamara, die niet alleen op maar ook naast het podium een koppel vormen, is dat niet anders. Sinds beide artiesten in 2013 besloten om samen op te treden, vormt de liefde dé rode draad doorheen hun muzikale carrière.

Eind 2018 trakteerden Tom en Tamara hun fans op het zwierige ‘Bella Ciao’, een Nederlandstalige bewerking van het gelijknamige nummer dat door de Netflixreeks ‘Casa De Papel’ een tweede leven kreeg. Daarmee zorgde het koppel meteen voor wat Zuiderse warmte in deze winterse dagen.

Voor hun nieuwe single ‘Sporen Van Mijn Hart’, trekken Tom en Tamara weer onvervalst de kaart van de Nederlandstalige schlagerpop. De melodie van het nummer werd door tekstschrijfster Sabien Tiels, die in het verleden al verschillende songs voor het koppel bij elkaar pende, voorzien van een gevoelige tekst.

“Sporen Van Mijn Hart’ is opnieuw een heel ander nummer dan onze vorige single,” zegt Tamara. “Daarmee willen Tom en ik aantonen dat we muzikaal zeer veelzijdig én niet voor één stijl te vangen zijn. Tom treedt haar bij: “Met elke single die we uitbrengen, willen we ons publiek verrassen. En we hopen dat onze fans net zo blij zijn met het nummer als Tamara en ik waren toen we het nummer in de studio gingen inzingen.


Bio van Tamara & Tom Davys

Meer Over:

Tamara & Tom Davys