.
Tom Dingenen
vrijdag 25 februari 2022

Tom Dingenen uit ‘Dertigers’: “Hij besefte snel dat hij verkeerd zat”

In het echte leven is hij niet zo

De vrouwelijke kijkers van ‘Dertigers’ zullen het niet ontkennen Tom Dingenen, die Bart speelde is een knappe man, met hopelijk niet dezelfde kleine kantjes als zijn personage. En ook de acteur zelf moet toegeven dat Bart toch heel wat kleine kantjes had, die hij zelf liever niet heeft.

“En hoewel Bart zijn mindere kantjes heeft, kreeg ik toch een beetje een band met hem. Zeker in het laatste seizoen kwamen er mooie eigenschappen van hem naar boven. Heel leuk om aan de kijkers te tonen dat hij toch niet zo’n eikel is”, lacht Tom in Story.

En ook al bedriegt Bart Caroline in de reeks, Tom kan de situatie van zijn personage wel begrijpen. “Die kus met zijn ex gebeurde onder invloed van drugs en drank. Zijn vriendin was opgestapt, hij zat in een hopeloze situatie met zijn dochter die verliefd werd op zijn stiefzoon… als zo’n kus uit het niet zou komen, is dat een ander verhaal. Niet dat ik het nu goedkeur, maar gezien de omstandigheden begrijp ik hem wel. Hij beseft ook snel dat hij verkeerd zat.”

Download onze app voor Android of iOS