.
Tom Dingenen
zondag 13 maart 2022

Tom Dingenen neemt afscheid: “Ik heb weinig tijd gehad om erbij stil te staan”

Hij viel niet in een zwart gat

Het zit erop, het vierde en laatste seizoen van ‘Dertigers’ is ingezet en we nemen afscheid van de vrolijke bende dertigers die ons wekenlang in de ban hielden met hun dagelijkse problemen en beslommeringen. Ook acteur Tom Dingenen neemt afscheid. Hij neemt afscheid van zijn personage Bart, die hij vier seizoenen lang vol overgave heeft gespeeld.

“Ik heb na de laatste draaidag gelukkig geen last gehad van het zwarte gat. Ik heb er echt weinig tijd voor gehad om er bij stil te staan. Mijn werk in de haven is nooit gestopt – ik heb een eigen controlebedrijf – en ik heb ook enkele kleine gastrollen gespeeld in nieuwe reeksen, maar daarover mag ik nog niets verklappen”, lacht Tom in Story.

Net zoals zijn personage is Tom ook erg ambitieus en hij is blij dat het programma vele deuren heeft geopend. “Stilstaan is achteruitgaan en ik wil mijn zaak graag verder uitbouwen. Ik hou de markt continu in de gaten. Ik ga ook vaak naar het buitenland voor meetings. Al was het de laatste jaren erg kalm rond buitenlandse zakenreizen, omwille van corona.”

Download onze app voor Android of iOS