.
Tom Dingenen
vrijdag 18 februari 2022

Tom Dingenen: “Er komen daar weinig gevoelens aan te pas”

Hij kreeg een nieuwe tegenspeelster

Het einde van ‘Dertigers’ is nabij, de laatste afleveringen komen eraan. Dat wil zeggen dat we ook afscheid moeten nemen van Bart, Tinne, Alex, Elias, Pieter, Saartje en alle anderen. De laatste aflevering eindigt met een groot feest voor Bart, gespeeld door Tom Dingenen, die niet langer een dertiger is.

In de reeks is Toms personage Bart jarenlang getrouwd met Tinne. Maar aan die relatie kwam een einde in het derde seizoen. Bart vond al snel een nieuwe liefde, Caroline en die rol werd gespeeld door Carmen Lauwers. “Onze samenwerking verliep heel vlot. Al vanaf dag één leek het alsof ze er altijd bij was geweest. En wat de kusscènes betreft, die zijn voor mij net als alle andere scènes. Ze moeten goed gespeeld worden, maar uiteraard komen er geen gevoelens aan te pas”, vertelt Tom aan Story.

Ondanks dat het erg jammer is en de acteurs het zelf ook erg jammer vinden, begrijpt Tom de beslissing om te stoppen na vier seizoenen. “We willen geen moord laten gebeuren om de kijkers nog te kunnen boeien. Dat past niet bij de reeks. Maar voor het gevoel van samenhorigheid en de vriendschappen op de set, hadden er voor mij nog een paar seizoenen mogen bijkomen.”

Download onze app voor Android of iOS