.
News Image

Toestand Guy Van Sande is zorgwekkend

Zijn vrienden zijn bezorgd om hem.


Acteur Guy Van Sande zit in vieze papieren. Eind juni beheerste hij de media omwille van een pedofilieschandaal waar zijn naam werd genoemd. De onzekerheid en imagoschade die hiermee gepaard gaat zou aan hem vreten. Volgens het weekblad TV Familie zou de acteur 10 kg vermagerd zijn op amper twee weken tijd. Ook de berichten die Guy achterlaat op Facebook zijn verontrustend. Eén van die vrienden is Herbert Flack, die Guy niet meer zag sinds dat nieuws bekend raakte. Volgens Herbert is de carrière van zijn collega en boezemvriend nu al geruïneerd terwijl hij nog niet schuldig is bevonden.



De laatste echte hoofdrol voor Guy Van Sande was in de VTM-serie Zone Stad. Vlak voor zijn 50ste verjaardag werd hij bij de directie geroepen en er werd vermeld dat ze niet meer zouden samenwerken met hem. De acteur was toen ook boos over een bepaalde scène die werd geschrapt, zodat hij naar eigen zeggen niet wist dat hij eruit werd geschreven. Toen het grote publiek hier weet van had, werd er zelfs een Facebookpagina opgericht om de acteur te steunen om hem in deze reeks te laten blijven. Uiteindelijk kwamen er zelfs geen nieuwe afleveringen meer van Zone Stad.



Guy Van Sande was ook schepen te Edegem van Cultuur, Burgerlijke Stand en Wijkwerking. Daar nam hij ontslag op 24 juni 2016.


Bio van Guy Van Sande

Meer Over:

Guy Van Sande

Bio van Herbert Flack