.
News Image

Tinne Oltmans zoekt opnieuw hulp voor mentale problemen

Tinne Oltmans openhartig over nieuwe dip…


Tinne Oltmans liet woensdag opnieuw in het diepste van haar ziel kijken. Dag op dag één jaar geleden stelde ze haar goede doel in Steracteur Sterartiest voor. Vagga is een centrum voor geestelijke gezondheidszorg en Tinne was altijd erg openlijk over haar mentale gezondheid.

En ook nu weer wil de Ghost Rockers-actrice aandacht vragen voor dit moeilijke thema op de Werelddag voor Geestelijke Gezondheid. Tinne Oltmans schrijft op Instagram openhartig over hoe ze zich opnieuw niet goed in haar vel voelde de laatste tijd en dat ze weer hulp is gaan zoeken. “Voelde me niet goed in mijn vel de laatste tijd dus ben weer hulp gaan zoeken. Want je kan het niet alleen. En ja het is eng om dit te zeggen. Maar fuck it. Fuck wat mensen denken. Fuck wat mensen zeggen. Omdat de mensen die steun uit deze boodschap halen veel belangrijker zijn,” verduidelijkt Tinne Oltmans haar boodschap op Instagram.

Tinne Oltmans wil haar volgers dan ook aanraden hulp te dúrven vragen. “Het is oké om je soms down te voelen, maar geef gewoon nooit op. Stop nooit met vechten,” klinkt het bij Tinne Oltmans die besluit met de hoopgevende boodschap: “Je vindt je weg wel.”