.
Tinne Oltmans
woensdag 11 november 2020

Tinne Oltmans over nieuwe rol: “ik zie me niet als opvolgster van Veerle Baetens”

Tinne Oltmans was een enorme fan van 'Sara' in haar jeugd.


Tinne Oltmans zien we binnenkort aan het werk als Lisa, het hoofdpersonage in de gelijknamige telenovelle. De opnamen gingen in juni van start en ondertussen is zowat de helft van de serie opgenomen.

“We starten ’s morgens om acht uur en doen door tot zes uur ’s avonds, vaak zelfs tot tien uur. Maar mij hoor je niet klagen, hoor. De sfeer is geweldig, iedereen is bevriend met elkaar geworden en bovendien zijn we ook gewoon heel blij dat we in deze tijden mógen werken”, vertelt Tinne Oltmans in Dag Allemaal.

Tinne Oltmans was een enorme fan van ‘Sara’, de populaire telenovelle met Veerle Baetens in de hoofdrol. Toch voelt ze geen extra druk nu ‘Lisa’ die plaats moet innemen bij VTM: “Ik keek naar ‘Sara’ in mijn puberjaren en miste geen enkele aflevering”, onthult de Ghost Rockers-actrice in Dag Allemaal.

“En voorlopig zie ik mezelf echt nog niet als haar opvolger”, voegt Tinne eraan toe. “Ik vind het al bijzonder dat ik dit mag doen. Inschattingen maken over wat de gevolgen gaan zijn kan ik al helemaal niet. Dat zien we wel wanneer Lisa op tv komt.”

Bio van Tinne Oltmans

Meer Over:

Tinne Oltmans

Bio van Veerle Baetens en Lisa

Meer Over:

Veerle Baetens Sara Lisa