.
Tinne Oltmans in Lisa - aflevering 17 maart 2022
zondag 25 juni 2023

Tinne Oltmans: “Dat ei ben ik nog aan het uitbroeden”

Ze denkt erover na

Tinne Oltmans is een knappe vrouw van dertig waarvoor de mannen ongetwijfeld voor in de rij staan. Tinne was een tijdje samen met acteur Juan Gerlo en nu zou zij een relatie hebben met acteur Oscar Willems.

Wanneer het gaat over erotiek, liefde en het bedrijven van de liefde, dan is Tinne daarover heel eerlijk in De Morgen.

“Ik vind een natte huid in tegenlicht heel erotisch Een geur. Talent. Emotionele intelligentie. Of het idee. Het idee vind ik vaak veel interessanter dan de uitvoering ervan”, bekent Tinne.

Maar ook over de speciaalste plek waar ze al eens de liefde heeft bedreven is Oltmans erg eerlijk. Dat was in een gesjorde toren ergens in de bossen op chiro-kamp. Al moet ze ook toegeven dat het idee tof was, maar de uitvoering iets minder.

Maar de zangeres en actrice heeft ook nog dromen. Dromen waarin ze zichzelf vooral verder wil ontwikkelen. “Ik ben heel leergierig, heel nieuwsgierig en hoop nog veel te mogen ontdekken en leren, en mijn stem te vinden binnen de mental awareness. Dat ei ben ik nog aan het uitbroeden. Ik weet nog niet wat ik daarmee precies wil doen, maar ik voel dat daar iets zit.”