.
Tine Priem in Thuis
woensdag 25 mei 2022

Tine Priem: “De fans hunkerden daar al lang naar”

Voor veel mensen is het een welkome verademing in het scenario

Actrice Tine Priem, die de rol van Tamara Vereken speelt in de VRT-soap 'Thuis', treedt deze week in die serie in het huwelijksbootje met haar collega-acteur Christophe Haddad, die de rol van Bob vertolkt. Het is een moment waar veel fans naar uitgekeken hebben, vertelt Tine aan Story.

In 'Thuis' heeft het koppel een kindje samen en dus is trouwen een logische volgende stap in hun ontwikkeling als koppel. Het huwelijk zal deze week te zien zijn in de populaire soap.

Voor veel mensen is het een welkome verademing in het scenario. “De fans hunkerden al lang naar een soort 'Thuis'-event en dit huwelijk is daar de ideale gelegenheid voor”, vertelt Tine.

De opnames vonden plaats in een studiodecor en deels in een kapel in Diest. Op 29 mei wordt het, speciaal voor de fans, nog eens overgedaan op de abdijsite van Herkenrode in Hasselt.

Geïnteresseerden kunnen tickets kopen voor het event. In ruil krijgen ze de volledige ceremonie in levende lijve te beleven, compleet met speeches, de openingsdans én een optreden van Mathias Vergels.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem Thuis